м. Івано-Франківськ
вул. Крайківського 1-Б
телефони: (0342) 724950,
(096) 0879045, (095) 2065321
Зверніть увагу. В осінньо-зимовий період графік роботи може бути змінений.

В’єтнам

В'єтнамЗагадкова тропічна країна з неймовірно красивою природою. Омивається В’єтнам водами Південно-Китайського моря. Безсумнівно, ця країна манить до себе. На туристичну стежку В’єтнам став недавно, так як в 20 столітті в цій країні була війна. Потрібен був час для реабілітації та поступово країна відновила свій економічний потенціал. В’єтнам вабить азіатською екзотикою, білими пляжами, дешевим шопінгом, а головне — тут можна відпочивати цілий рік.

Більшість туристів обирає час для перебування в країні з грудня по кінець квітня. Тури в цей час дорогі, але — це найкращий період для пляжного відпочинку. Низький сезон співпадає з сезоном тропічних дощів, що припадає на період з травня по жовтень. Багато туристів полюбляє відпочивати в В’єтнамі саме в цей час, бо ціни на тури значно дешевші ніж в високий сезон. Але варто зауважити, що до вибору відпочинку в низький сезон слід підходити з обережністю, адже крім тропічних злив, велика загроза йде і від тайфунів.

Пляжний сезон в  В’єтнамі триває цілий рік, але в той чи інший період купатись можна тільки на конкретних курортах. Зимою — це південне узбережжя. А ось на півночі і на центральному узбережжі купатись зимою не прийнято. В літній же час на північних курортах відпочинок може бути затьмарений дощами. 

Відпочинок у В’єтнамі

Тури у В’єтнам здійснюються літаком зі Львова та з Києва. Авіапереліт триває приблизно 20 годин (з пересадкою в Дубаї). Підібрати відпочинок в В’єтнамі Ви можете на сторінці «Пошук туру».

Візи у В’єтнам

Для в’їзду в В’єтнам необхідна віза. Віза відкривається в аеропорті прибуття на основі запрошення, яке оформляється заздалегідь. Віза однократна, термін її дії — 1 місяць. Консульський збір становить 25$. Вартість запрошення слід уточнювати безпосередньо перед бронюванням туру (коливається від 30$ до 60$).

По приїзду в В’єтнам турист повинен мати такі документи: закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше шести місяців з моменту прибуття в країну, 2 однакові фотографії розміром 3,5 х 4,5 см, 2 анкети, заповнені англійською або французькою мовою та підписані особисто заявником і запрошення. Для дітей до 14 років потрібно надати документи, які підтверджують їхні родинні зв’язки (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про опіку).

Погода на курортах В’єтнаму

Яндекс.ПогодаЯндекс.ПогодаЯндекс.ПогодаЯндекс.Погода