Індія

ІндіяІндія — країна контрастів, бо в неї можна або закохатись, або зненавидіти. Сучасне обличчя Індії проявляється у вражаючій різноманітності релігій і каст, пейзажів, пам’яток архітектури. Від пишних джунглів до вигорілих на сонці пустель, від гірських вершин Гімалаїв до золотистих пляжів Гоа, від центрів йоги до сучасних дискотек — Індія безсумнівно має що запропонувати всім своїм гостям. З півдня Індію омиває Індійський океан, з заходу — Аравійське море, а зі сходу — води Бенгальської затоки.

Високий сезон в Індії припадає на зимові місяці — грудень-лютий, тоді пляжний сезон в розпалі. В цей час, встановлюється оптимальна температура води і повітря, кількість опадів різко скорочується, що сприяє купанню, заняттю водними видами спорту, активній екскурсійній діяльності, відвідуванню курсів аюрведи і катанню на гірськолижних курортах країни. Вартість турів в цей період максимальна, а всі бюджетні готелі, як правило, зайняті.

Спад туристичної активності спостерігається в сезон тропічних дощів, які припадають на квітень-жовтень, коли температура сягає 40°C. Вкупі з 100% вологістю та з суховіями такі погодні умови стають не дуже комфортними для відпочинку, тому вартість турів знижується.

Відпочинок в Індії

Тури в Індію здійснюються літаком з Києва. Підібрати відпочинок в Індії Ви можете на сторінці «Пошук туру».

Візи в Індію

Для в’їзду на територію Індії потрібна віза. Дозвіл на відвідування цієї країни оформляється в електронному вигляді. Термін оформлення електронного дозволу — 3-5 робочих днів. Вартість такого дозволу становить 60-65 $. Електронний дозвіл дійсний до 30-ти днів перебування в Індії з моменту прибуття. Діти повинні мати свій дитячий проїзний документ. Для дітей, вписаних в паспорт одного з батьків, візу необхідно відкривати заздалегідь в Консульстві Індії самостійно.